Nejprodávanější produkty

Nalepovací tabule 45x200 cm
Nalepovací tabule 45x200 cm

Nalepovací tabuli lze snadno nalepit na stěnu, děti na ni mohou kreslit,...

199 Kč
Teleskopická lžíce na boty
Teleskopická lžíce na boty

Teleskopická lžíce na boty

249 Kč
Stolička k toaletě Zobrazit větší

Stolička k toaletě

Skládací toaletní stolička je speciálně vyvinuta pro uvolnění konečníku při vyměšování. Stolička napomůže přirozenému sezení v podřepu, podpoří zdravé sezení a kompletní vyprazdňování. Podřep je přirozenější a méně namáhavý.  Stolička zvýší úhel, svěrač v pozici dřepu je plně uvolněn, umožní snadné a úplné vyprazdňování. Stolička pomáhá ulevit v případě zácpy, střevních potíží a hemeroidů.

Více informací

Modom

MMKP103

Nové

Skladem

659 Kč

Někteří lidé mají problémy s vyprazdňováním, o kterých nikdo nechce mluvit. Řešení je zcela jednoduché - začít správnou sedící pozicí. Od prastarých časů se člověk vyprazdňoval v pozici v podřepu, což je anatomicky správné. Civilizace pak přinesla moderní toaletu, která je sice pohodlná, ale sedící pozice v úhlu 90° není správná, brání snadnému a úplnému vyprazdňování, což zvyšuje riziko některých civilizačních zdravotních problémů, jako je nadýmání, zácpa nebo hemoroidy.

Protiskluzové nohy a povrchová struktura zajistí maximální stabilitu. Stolička je složitelná, snadno skladná. Vhodné též pro menší, které nedosáhnou na toaletu.

Parametry výrobku:

Zátěžová kapacita až 100 kg.

Rozměr: 41 x 24,5 x 17 cm

Rozměr - složená: 41 x 24,5 x 8,5 cm

Materiál: plast (polypropylen)

Váha: 1032 g

 

17 Produkty ve stejné kategorii: