Nejprodávanější produkty

Nalepovací tabule 45x200 cm
Nalepovací tabule 45x200 cm

Nalepovací tabuli lze snadno nalepit na stěnu, děti na ni mohou kreslit,...

199 Kč
Teleskopická lžíce na boty
Teleskopická lžíce na boty

Teleskopická lžíce na boty

249 Kč
Bederní pás s turmalínem a magnety L (obvod pasu 80-90cm) Zobrazit větší

Bederní pás s turmalínem a magnety L (obvod pasu 80-90cm)

Bederní pás s turmalínem a magnety L (obvod pasu 80-90cm)

Více informací

MMSJH-602-L

Nové

Skladem

589 Kč

Bederní pás disponuje skvělými termoizolačními vlastnostmi, které udržují oblast zad v teple. Díky turmalínu, který se aktivně zahřívá při kontaktu s pokožkou, poskytuje pás příjemné teplo, které podporuje zlepšení cirkulace krve a buněčného metabolismu. Tímto způsobem přináší úlevu a pozitivně ovlivňuje buněčnou imunitu, podporuje regeneraci poškozených buněk v těle.


Magnety přispívají k lepšímu prokrvení a mohou pomoci s bolestí a zánětem. Pravidelné nošení bederního pásu může snížit bolesti v oblasti bederní páteře způsobené nadměrnou zátěží nebo špatným sezením. Pás také chrání záda před prochladnutím a jeho prodyšný materiál umožňuje odvod potu a vlhkosti. Pečlivě zpracovaný suchý zip udržuje pás na místě i během náročných pohybů. Obsahuje 20 magnetů v oblasti zad a jeden magnet v oblasti břicha. Doporučuje se ruční praní, aby se zachovala efektivita a funkčnost magnetických vlastností.


Před použitím je důležité navlhčit oblast zad, aby mohl turmalín začít účinkovat. Doporučuje se nosit pás maximálně 30 minut v kuse, ideálně 2-3krát denně s dostatečnými pauzami mezi použitím.


Bederní pás není doporučen pro osoby trpící srdečními problémy, jako jsou například ti, kteří mají kardiostimulátor, a taktéž není vhodný pro těhotné ženy.


Parametry výrobku:


Velikosti:


M - Obvod pasu 70-80cm.


L - Obvod pasu 80-90cm.


XL - Obvod pasu 90-100cm.


Materiál: nylon, kůže, turmalínové vlákno, magnety

11 Produkty ve stejné kategorii: