Nejprodávanější produkty

Nalepovací tabule 45x200 cm
Nalepovací tabule 45x200 cm

Nalepovací tabuli lze snadno nalepit na stěnu, děti na ni mohou kreslit,...

199 Kč
Teleskopická lžíce na boty
Teleskopická lžíce na boty

Teleskopická lžíce na boty

249 Kč
Balanční podložka Zobrazit větší

Balanční podložka

Univerzální balanční podložka je multifunkční masážní a tréninková pomůcka, umožňující zlepšit celkovou kondici těla a posunout cvičení na vyšší úroveň.

Více informací

Modom

MMSJH-299

Nové

Skladem

499 Kč

Univerzální balanční podložka nabízí řadu využití a je skvělým nástrojem pro posílení svalstva kolem páteře, hýždí, stehen a lýtek. Pravidelné cvičení na balanční podložce pomáhá tvarovat postavu. S balanční pumpičkou, která je přiložena, můžete přizpůsobit podložku vaší kondici a potřebám. Tyto balanční pomůcky jsou také ideální pro rehabilitační cvičení.

Cvičení na balanční podložce nabízí mnoho výhod. Při stání na podložce se posiluje svalstvo, zpevňují kotníky, lýtka a stehna. Průběžná nestabilita podložky zefektivňuje balanční trénink a masážní účinek stimuluje reflexní body na chodidlech, což může mít pozitivní vliv na funkci orgánů a krevní oběh.

Kromě stání lze podložku využít i při sezení na židli či křesle, napomáhá správnému držení těla a posiluje svalstvo zad.

Podložka umožňuje provádět komplexní cvičení, jako jsou sedy-lehy, kliky a dřepy, na vyšší úrovni díky kopulovitému tvaru a nerovnostem. Přidáním balanční podložky ke cvičení získáte vyšší náročnost a dosáhnete požadovaných výsledků.

Univerzální balanční podložku lze využít nejen při cvičení, ale také při sedavém zaměstnání s počítačem v kanceláři, škole nebo doma. Tato skvělá pomůcka se hodí pro všechny členy rodiny.

Parametry:
  • Rozměr: průměr 34cm
  • Barva: modrá
  • Nosnost: 120kg
  • Materiál: jemné PVC

Obsahem balení je balanční podložka a pumpička k nafouknutí.

 

 

1 Produkty ve stejné kategorii: